Valmennus

Tukea ja työkaluja kokonaisvaltaisen hyvnvoinnin saavuttamiseen omassa elämässä.

Hyvinvoinnin palaset -valmennus

Kaipaatko apua ja työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen? Ehkä kyseessä on toive muutoksesta urapolulla tai arjessa yleisesti. Me autamme sinua tällä matkalla kuunnellen ja lempeästi ohjaten. Keskitymme vahvuuksiesi tunnistamiseen ja sanoittamiseen sekä sen pohtimiseen, mistä elementeistä hyvinvointi koostuu juuri sinulle.  

Valmennuksessa on sekä yksilöllistä että ryhmämuotoista toimintaa. Ryhmällä käymme läpi vahvuuksien tunnistamista ja sanoittamista, kun taas yksilöllisesti jokaisen henkilökohtaisia toiveita ja polkuja hyvinvoinnin saralla. Matkaan ei siis tarvitse lähteä yksin, vaan seurana on halutessasi myös muita samoista aiheista kiinnostuneita! Jos haluat kuitenkin kulkea matkasi mieluummin yksilöllisessä valmennuksessa, tämä onnistuu myös.

  • Ryhmä- ja/tai yksilövalmennusta
  • Palvelu toteutetaan live- ja etätapaamisten yhdistelmällä tai kokonaan etänä toiveiden mukaisesti.
  • Valmennusta on kokonaisuudessaan 6 h/henkilö.

Palautteita

”Olette hienoja, empaattisia ihmisiä. Onnistuitte huomioimaan erilaiset lähtökohdat ja vaikeat tunteet/epävarmuudet hienotunteisesti ja pehmeällä lähestymistavalla.”

Eeva Kaitaluoma

”Mona ja Marianne osaavat tasapainotella mallikkaasti vapaan keskustelun ja tiukan agendan välillä.”

Antti Lehtonen

”Teidän valmennustyyli oli tosi miellyttävä ja loitte ryhmään näin lyhyessä ajassa rennon ja turvallisen ilmapiirin ❤️”

Niina Ahlgren

Kiitos luotettavan ilmapiirin luomisesta joka mahdollisti avoimen keskustelun ja joustavuudenkin työpajoissa!”

Valmentajien terveiset

Marianne Murto

”Uskon, että jokaisella on mahdollista rakentaa elämästä itselleen sopiva ja mieluinen, mutta se on helpompaa kun joku auttaa tällä polulla. Erityisesti omien vahvuuksien tunnistaminen ja sanoittaminen on usein itsekseen vaikeaa, ja esimerkiksi tässä haluan osaltani auttaa. Omat vahvat verkostot annan myös mieluusti kaikkien hyödynnettäväksi.”

Mona Räsänen

”Mitä useampi tyyppi pääsee tekemään enemmän asioita elämässään vahvuuksiensa ja mielenkiinnonkohteittensa kautta, sen parempi! Toivon, että saan valmentajana oivalluttaa ja auttaa mahdollisimman montaa aiheeseen liittyvissä kysymyksissä, joita voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta ratkaista itsekseen.” 

Itsetuntemusta lisäämällä lisäät hyvinvointia elämässäsi

Toivottavasti nähdään valmennuksessa!

Mind Me

Mind Me Solutions on tiimivalmennusyritys,  jossa erityisosaamistamme ovat ryhmämuotoiset, dialogisuuteen perustuvat valmennukset ja työpajat.

 

Valmentajista

Meitä on kehuttu empaattisesta ja turvallisesta valmennusotteesta.