Meistä

workshop-marianne-mona-web

Tiimityön asiantuntijat

Olemme tiimityön asiantuntijoita. Valmennuksemme pohjaamme sekä koulutuksemme kautta kerryttämäämme tietoon että kokemukseemme niin lyhyt- kuin pitkäaikaistenkin tiimien rakentamisesta ja valmentamisesta.

Koulutuksemme

★ TAMK, Proakatemia, Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelma

★ Tiimiakatemia® Tiimimestari-valmennus

★ Valmennustapamme ammentaa Tiimiakatemian tiimioppimisen mallista, jonka kulmakiviä ovat dialogi, käytännön tekeminen ja reflektointi

DSC_4496-workshop

Arvomme

(NON)SENSE

Järjettömästi järkeä. Parhaat tulokset luodaan pilke silmäkulmassa, ei pingottamalla. Hauskanpito ja ammattitaito kulkevat meillä käsi kädessä. Ratkaisumme perustuvat teoria- ja tutkimustietoon, eivätkä ainoastaan omiin brilliantteihin ideoihimme.

HORISONTTI

Olemme olemassa tehdäksemme muutoksen maailmaan. Haluamme ratkaisujemme olevan käyttökelpoisia ja vastaavan aitoon tarpeeseen – nyt ja tulevaisuudessa. Jos ne eivät toimi aidossa elämässä, mikä niiden arvo on?

LEGI(TIIMI)

Olemme toiminnassamme suoria ja aitoja. Palaute on avain kehitykseen – annamme palautetta ja janoamme sitä kehittyäksemme itse. Panostamme vuorovaikutukseen ja yhteistyön toimivuuteen. Tiimityö on meidän juttu ja niin on myös tulevaisuuden.

TASOISSA

Uskomme aidosti siihen, että olemme kaikki tasavertaisia. Kohtaamme ihmiset ja tilanteet ilman ennakkoluuloja ja tällä periaatteella luomme myös ratkaisumme. Haluamme osaltamme vaikuttaa siihen, että kaikilla olisi mahdollisimman tasavertaiset mahdollisuudet oppia ja kehittyä – sekä tulla kohdatuiksi tasavertaisina.

INSPIROIDUTAAN YHDESSÄ.