Referenssit

Näin asiakkaamme kertovat meistä.

Asiakastarinoita

Heimo Films

PALAUTEVALMENNUS

Mind Me auttoi heimolaisia palautetaitojen ja –kulttuurin kehittämisessä. Palautetyöpaja käytiin koko porukalla, ja lisäksi Heimon Jyrin kanssa pohdittiin palautekäytäntöjä henkilökohtaisessa valmennuksessa. Heimolaiset ottivat onnistuneesti käyttöön uusia toimintatapoja esimerkiksi kehityskeskusteluihin!

Hubble

TIIMIN JA LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMINEN Mind Me auttoi Hubblea hiomaan tiimityön timantiksi. Painopisteet valmennuksissa olivat muun muassa palautetaitojen ja työstä palautumisen edistämisessä. Hubble kehitti aktiivisesti myös prosessejaan, ja valmennus­kokonaisuudessa saatiinkin aikaan merkittäviä tuloksia.

XAMK

APUA MUUTOKSEEN

XAMKin TKI-yksikkö oli muutostilanteessa, joka vaati psykologisen turvallisuuden ja tiimin yhteenkuuluvuuden tunteen vahvistamista. Mind Me auttoi xamkilaisia muutosmatkalla niin johtajuuden kuin tiimikulttuurinkin näkökulmasta. 

Click

TIIMIYTYMINEN
Click Henkilöstö­palveluiden Tampereen tiimi hankki osaksi tiimipäivän ohjelmaansa Mind Men järjestämän palautevalmennuksen. Palautekulttuurin kehittämisen lisäksi tavoitteena oli myös hitsautua entistäkin paremmin yhteen tiiminä – tiimipäivän hengen mukaisesti.

Kokemuksia meistä

Ota yhteyttä

Rakennamme taitavia tiimejä. Mind Me on hyvä valinta, kun haluat tiimitoiminnan kehittämiseen avuksi kumppanin, joka auttaa tiiminne kohti konkreettisia tuloksia.

Rakennamme taitavia tiimejä.