BLOGI

Tekstejä tulevaisuuden työelämästä, tiimityöstä ja johtajuudesta

Työelämä muuttuu koko ajan ja meidän on muututtava mukana, mutta miten? Mitä taitoja tarvitsemme ja millaista roolia kokonaisuudessa näyttelee johtajuus? Mikä merkitys on tiimillä? Näitä teemoja pohdimme.

Asiakastarina: Mind Me x XAMK

XAMKin eli Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun TKI-yksikkö oli muutostilanteessa, ja tämä vaati psykologisen turvallisuuden ja tiimin yhteenkuuluvuuden tunteen vahvistamista. Muutostilanteet ovat yleisiä tiimivalmennuksen hetkiä, sillä muutos tuo

Lue lisää »

Mind Me esittelyssä: Marianne

Mind Me esittelyt jatkuvat ja nyt vuorossa Marianne! Näiden kysymysten ja vastausten seasta toivottavasti löytyy jokin uusi oppi myös Mariannen osalta. Pidemmittä puheitta esittelyihin: 1.

Lue lisää »

Mind Me esittelyssä: Mona

Millaiset tyypit on vaikuttamassa Mind Men takana? Näiden blogiesittelyiden jälkeen tiedätte toivottavasti meistä molemmista jotakin uutta! Ensimmäisenä esittelyssä on Mona ja tässä kysymykset vastauksineen: 1.

Lue lisää »

Asiakastarina: Mind Me x Hubble

Mind Men Mona on valmentanut kevään ajan porilaisen ohjelmistotalo Hubblen tiimiä kohti entistäkin parempaa yhteistyötä. Tiimivalmennusten aiheina oli muun muassa palautetaidot sekä työstä palautuminen. Hubblen

Lue lisää »

Mitä psykologinen turvallisuus ei ole – 5 esimerkkiä

Psykologiseen turvallisuuteen panostamista suositellaan suorituskyvyn ja hyvinvoinnin parantamisen vuoksi. Psykologisen turvallisuuden kasvattamisella on kiistattomasti myönteiset vaikutukset edellä mainittuihin, mutta myös virheellisiä ajatuksia psykologiseen turvallisuuteen liittyy.

Lue lisää »

Rakennamme taitavia tiimejä.