You are currently viewing Asiakastarina: Mind Me x Click Henkilöstöpalvelut

Asiakastarina: Mind Me x Click Henkilöstöpalvelut

Me Mind Messa toteutetaan isompien valmennuskokonaisuuksien tai yrityskulttuurin kehittämisen projektien lisäksi yksittäisiä valmennuskertoja erilaisiin tiimi- ja kehityspäiviin. Lokakuun epäonnen päivä perjantai 13. muuttui huonosta maineestaan huolimatta onnistuneeksi päiväksi, kun Mind Men Marianne pääsi pitämään valmennusta palautetaitoihin liittyen Click Henkilöstöpalveluiden Tampereen tiimille. Clickin tiimistä aisti heti, että ihmisten välillä vallitsee luottamus, ja tunnelma oli rento ja avoin. Mitä mainioimmat eväät valmentautumiseen tärkeän, joskin vähän hankalankin aiheen äärellä! Näin Click Henkilöstöpalveluiden Tampereen aluejohtaja Arttu Palolampi kertoo yhteistyöstä:

Mihin tarpeeseen tilasitte palvelua?

Valmennus hankittiin palautetaitojen kehittämiseen tiimin kesken ja sidosryhmissä. Valmennus järjestettiin tyky-päivän yhteydessä, ja tavoitteena oli palauteasioiden lisäksi myös tiimiyttää porukkaa entistäkin vahvemmin.

Miten valmennus itsessään meni?

Valmennus meni erittäin hyvin ja miellyttävästi. Tiimi antoi palautetta erityisesti hyvästä keskustelun fasilitoinnista ja rennosta valmennustyylistä, myös asiasisältö koettiin laadukkaaksi.

Millaisia tuloksia valmennuksesta saatiin/on saatavissa?

Saatiin oivalluksia päivittäiseen tekemiseen ja eväitä myös uusien käytäntöjen rakentamiseen. Myös tiimihenkeä saatiin nostettua ja ryhmäytymistä tiivistettyä. Päällimmäisenä oivalluksena itselleni jäi mieleen entistä tarkemmin kohdistetun palautteen tärkeys, esim. positiivisen palautteen kohdalla yleisen ”hyvä hyvä” fiilistelyn lisäksi tarkennus, mikä asia erityisesti oli hyvän palautteen arvoinen ja miksi. Saimme myös kehitysideoita konkreettisiin asioihin, kuten viikoittaisiin palavereihin, palautteen antamisen ja sen hyödyntämisen tehostamiseksi! Toimiva palautekulttuuri ja käytännöt mahdollistavat koko organisaation kehittymisen ja tähän mekin haluamme panostaa.

Kiitos Artulle ja koko tiimille yhteistyöstä! Tämä oli hyvä esimerkki siitä, että vaikka tyky- tai tiimipäiviin lisätään tämänkaltaista asiasisältöä, voi päivä silti pysyä rentona ja iloisena. Nämä päivät ovat usein niitä harvoja hetkiä tiimin sisäiselle, kiireettömälle keskustelulle, joten myös se puoli kannattaa hyödyntää – yhteistä rentoutumista ja vapaata aktiviteettia unohtamatta!